• Σταθερή τηλεφωνία +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Πώς εξαφανίζεται η φορμαλδεΰδη;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-20 17:20:46  Hits: 24

Μέθοδος 1: Απαιτείται κατάλληλος αερισμός.

Ο συχνός αερισμός είναι αποτελεσματικός στην απομάκρυνση επιβλαβών αερίων όπως η φορμαλδεΰδη, τα εσωτερικά βακτήρια και οι οσμές από τον αέρα.

Ειδικά μετά τη διακόσμηση, οι πρώτες μέρες που εξαερίστηκαν είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος.

Ωστόσο, ο αεριζόμενος χρόνος είναι μακρύτερος, η φορμαλδεΰδη εξατμίζεται ασταμάτητα και πάλι απελευθερώνεται, οπότε δεν μπορεί να επιτευχθεί το αποτέλεσμα από μόνο του με αερισμό.

                         


Μέθοδος 2: Ο ενεργός άνθρακας ή το μπλε Mayan και άλλα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για την απομάκρυνση φορμαλδεΰδης με φυσική προσρόφηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ενεργός άνθρακας πρέπει να ξηραίνεται συχνά και να αντικαθίσταται κατά τη διαδικασία χρήσης, σε σύγκριση με τον Maya Blue, θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Είναι καλύτερο να αγοράζεις προϊόντα με συσκευασία κενού.

             


Μέθοδος 3: η προσρόφηση των φυτών σε περίπτωση που η εσωτερική ρύπανση δεν είναι σοβαρή, συνιστάται να εκτρέφονται σε εσωτερικούς χώρους μερικά ακόμη φυτά, όπως χλωροφυτα, χλωροφυτα και άλλα φυτά, που είναι καλοί εμπειρογνώμονες προσρόφησης φορμαλδεΰδης.

Ωστόσο, η περιοχή προσρόφησης των φυτών είναι περιορισμένη, οπότε μπορεί να διαδραματίσει μόνο συμπληρωματικό ρόλο.

                       

Μέθοδος 4: Η φωτοβολταϊκή φωσφατάλυση είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό προϊόν απομάκρυνσης φορμαλδεΰδης.

Αλλά αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι το διαφορετικό φωτολυτικό προϊόν έχει διαφορετική χρήση, για παράδειγμα, το βασικό έλαιο φωτοτυπικής ξυλουργικής είναι ειδικό στο πάτωμα, τα έπιπλα ξυλουργικής, το δέρμα είναι διαιρεμένο υγρό από φορμαλδεΰδη νοσοκόμων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κυλιόμενο καναπέ, το εσωτερικό του αυτοκινήτου ενεργεί ως ο ρόλος του κ.λπ.


Προηγούμενος: Γιατί χρειαζόμαστ...

Επόμενο: Τα όργανα δοκιμών ...